onsdag 16. september 2009

spansk

nå har vi spansk kanskje tidenes beste fag<3 med verdens beste lærer<3 det er kjempe morsomt:D<3

tirsdag 15. september 2009

valget

Igjen ble det altså ap som vant vårt kjære valg<3 det var da jens stoltenberg som igjen skal styre norge. slik jeg har sett det ble det ikke den store forandringen sist, men kan jo bli spennede og se hva han får til. Personlig har jeg ikke satt meg så veldig inn i valget, men det er jo spennede se hvem som får styrt Norge. jeg tror ikke at jens vil gjøre det dårlig, men selv ville jeg gjerne sett at det hadde blitt noe annet enn rød-grønt. Men siden vi har demokrati i Norge i dag så vet vel folket best siden vi igjen har fått det rød-grønt. og ikke i tilleg så vil nå kjære Lars Sponheim gi seg, så nå får vi bare håpe jens gjør en god jobb sammen med sv, sp og rødt:)

Football manager

Fm (football manager) som mange vet så spiller jeg da fotball til vanelig og det er ikke bare i feltet det er også på pcen at det går i fotball. jeg vil påstå at både min mor og far begynner å bli ganske lei av at det går i fotball når jeg her hjemme, men slik er det vel bare. nå er det bare 45 dager til det ny spillet kommer ut fm 2010 det skal bli spennede og se hvilke forandrigner som har blitt gjort.

personlig mener jeg at fm er det beste fotball som har blitt laget. det er et meget godt utført spill som er veldig morsomt hvis du forstår fotball og vet litt om hvem som er rundt i verden. på fm09 merket jeg stor forandring i forholdt til 08. det er positivt at de har fått 3d skjerm.

blogging<3

I dag har jeg funnet ut at blogging er det beste som finnes<3 vår kjære lektor Aas "tvinger" oss til å blogge<3 jeg gleder meg til fortsettelsen<3